Guy-David Lambrechts


We zijn gespecialiseerd in trouwkostuums en door de grote diversiteit aan stoffen, kunnen we bij elk concept een passende trouwlook creëren. Dit doen we meestal in samenspraak met de partner zodat de look een mooi geheel vormt met wat de toekomstige wederhelft draagt.

Wij vinden het belangrijk dat het trouwkostuum niet eenmalige wordt gedragen, maar dat het een outfit is die men ook achteraf op verschillende manieren en bij diverse gelegenheden kan dragen.

We trachten ook steeds een outfit te creëren die past in het concept van uw trouw. Geen enkel uitdaging is voor ons onmogelijk of het nu gaat over een huwelijk in de Schotse Highlands, op een strand in Ibiza of op de weide van Tomorrowland.

Locatie, tijdstip en omkadering spelen hierbij een bepalende rol aangezien hierop onze stofkeuze wordt gebaseerd. We streven ook telkens het gewilde totaal concept na.

Twee verschillende personen worden die dag met elkaar in de eeuwigheid verbonden. Het is dus voor ons belangrijk dat er bepaalde elementen terugkomen in beide outfits. Op die manier zorgen wij voor een extra verbinding tussen twee individuen.

Hier werken wij met zeer exclusieve stoffen waaruit er slechts één of een zeer gering aantal stuks kunnen gemaakt worden. Dit alles wordt, net zoals onze gehele collectie, allemaal in ons eigen atelier gemaakt door ons team van twintig naaisters die dagelijks hun beroep met veel passie uitoefenen.

Vanaf heden zullen wij twee keer per jaar onze haute couture collectie voorstellen aan onze vaste klanten.

In het verleden ontwierpen wij al haute couture voor buitenlandse ministers, acteurs in Hollywood, maar ook voor onze trouwers die iets zeer exclusief willen.