(+32) 0471 11 39 84
info@guydavid.be

Onze geschiedenis en werkwijze

Ons verhaal

In het begin van 2000 was het doel van Guy-David om de man terug in beeld te brengen. De mannen moesten weer gerestyled worden. Niet enkel om mooi uit te zien, maar ook dat elke detail perfect aansluit bij het lichaam. Door de ruime selectie van eigen geweven stoffen is er altijd de mogelijkheid tot personalisatie.

Elk jaar komt ‘the Eurovision’ terug. Zo heeft Tom Dice op zijn optreden het pak laten ontwerpen door Guy-David. Een grote eer om dit kostuum dan aan miljoen mensen te kunnen laten zien rondom de hele wereld.

Wij achten dat elke man in welke sector dan ook goed gekleed is. Zich kan laten stralen tussen het groot publiek. In 2016 is Guy-David begonnen met het stylen van Bart De Wever. Ook andere politiekers komen voor zulke advies na het zien van zo’n resultaat door de jaren heen.

Tomorrowland 2018 is niet alleen een groot feest, het brengt verschillende mensen samen van jaar tot jaar. Zo hebben we DJ Gascar laten onderscheiden van de anderen. Zijn persoonlijkheid en passie straalde uit aan het pak en hemden die hij tot heden draagt.

Onze werkwijze

De werkwijze begint vanuit het kiezen van de juiste stof. Afhankelijk voor welke seizoen/gelegenheid u het nodig heeft worden de verschillende opties op tafel voorgesteld. Alsvolgt worden de maten genomen, elke element van het lichaam krijgt zijn specifieke aandacht. Uit de genomen maten worden er persoonlijke patronen gemaakt dat later met elkaar worden verbonden tot een gehele pak. Het betekent ook dat iemand die geen standaard maten heeft hier terecht kan.

Eens uw pak gemaakt is, zal er een pasbeurt plaatsvinden om na te gaan dat elke detail juist zit hoe het zou moeten zijn.

Bezoek ons op Facebook

Volg ons op Instagram