(+32) 0471 11 39 84
info@guydavid.be

Outfits

Herenkleding op maat

meester-kleermakers
Wij maken herenkleding volledig op maat; en dat volgens de inzichten en de ervaring van de meester-kleermakers van de jaren 1950.

Vermits maatkleding tijd en vooral aandacht vereist, werken wij liefst op afspraak. Zo kunnen we onze klanten garanderen om in een rustige Victoriaanse sfeer aan een ontwerp te werken, dat aan uw wensen en, belangrijker nog, uw lichamelijke eigenschappen beantwoordt.

Onze specialisatie gaat van overhemden volledig op maat, kostuums (maar ook broeken, jeans en vesten apart) tot gilets en jassen volledig op maat.

We bieden u ook pantoffels op maat, handgemaakte schoenen, bretellen naar eigen ontwerp en handgemaakte unieke accessoires.

STOFFEN & ACCESSOIRES

stoffen naar keuze
Zwart, grijs en blauw zijn niet onze standaard kleuren.Wij hebben meer dan 500 verschillende stoffen naar keuze dat u kan kiezen voor uw het hemd ,broek of kostuum. Ook hebben wij handgemaakte schoenen, waarbij de mogelijkheid is om schoenen te overtrekken met hetzelfde stof van het pak.

Trouwen

Creëer samen uw kostuum
De man moet ook aandacht krijgen naast zijn geliefde, daarom geven wij advies in het kiezen van de juiste pak. Laat ons u helpen een bijzonder kostuum te creëren. Zodat alles aansluit bij jullie trouwthema.