(+32) 0471 11 39 84
info@guydavid.be

Accessoires

Manchetknopen

11.000 unieke sets
Guy-David heeft de grootste collectie van antieke manchetknopen. Dit is een verzameling van meer dan 11.000 paar unieke manchetknopen.
Grotendeels van de collectie is te koop en kan via onze databank gevonden worden.

Schoenen

handgemaakte in Italië
In onze grote aanbod van verschillende kostuums hebben wij ook handgemaakte schoenen vanuit onze atelier in Italië. Bij ons kunnen schoenen zelfs overtrokken worden in de materiaal van uw pak of de stof naar keuze.
Had u voorkeur voor iets simpels dan hebben we ook pantoffels (ENG : loafers) die met uw initialen in kunnen geborduurd worden. Ook hier heeft u een uitgebreid keuze van stoffen die om het loafer kunnen overtrokken worden.

Dassen

Gemaakt van exclusieve stoffen
Verward in het maken van een keuze tussen een das of een strik? Kom zeker bij ons langs voor een duidelijke uitleg. Onze dassen zijn even uniek als de strikken, hier ook verzekeren we dat uw das uniek zal blijven ten opzichte van anderen omdat het van een exclusieve stof werd gemaakt.

Strikken

handgemaakt
Een van onze andere specialiteiten zijn onze unieke strikken. Onze strikken zijn handgemaakt en wij strikken ze graag voor u. Ook wanneer uw strik los is en u heeft moeilijkheiden met het strikken ervan! U mag gerust zijn dat uw strik uniek zal blijven en een speciale touch ten opzichte van anderen zal geven.

Een bretel is een essentieel deel van een maatpak. Ze zorgt ervoor dat de rug rechter is, de buik dunner toont en vooral dat de broek steeds perfect op de schoen valt. U hoeft uw broek niet voortdurend omhoog te trekken. Onze bretellen vertrekken ook vanuit een lap stof, wat betekent dat wij alle soorten bretellen kunnen vervaardigen. Dat het in dezelfde stof van het pak komt of andere stof, het keuze is volledig aan u.

Sjaals

Naar wens gemaakt
Winter komt aan of je moet toch een ander accessoire hebben rond je nek, daar helpen we je graag bij! Onze sjaals kunnen net als de dassen van hetzelfde materiaal gemaakt worden. Zo hebben we een uitgebreide keuze van sjaals en of kunnen we een naar wens maken. Er zal ook gekeken worden dat alles met elkaar afstemt zodat u het vol met stijl en comfort kunt dragen in de koudere dagen.